Anketa
0

Britanke bi za Božić najradije poljubile Brada Pitta

Sarajevo-x.com
Holivudski ljepotan Brad Pitt najpoželjnija je slavna ličnost ovog Božića, pokazala je anketa provedena među pripadnicama nježnijeg spola u Velikoj Britaniji.

Na pitanje kojeg poznatog muškarca bi voljele poljubiti pod graničicom imele ovog Božića, najveći procenat Britanki na prvom mjestu naveo je upravo glumca Brada Pitta, partnera jednako popularne Angeline Jolie.

Na drugom mjestu našao se 31-godišnji britanski glumac Orlando Bloom, poznat po ulogama u filmskim hitovima "Pirati s Kariba", "Troja", "Gospodar prstenova" i drugim. Američki pjevač, momak glumice Jessice Biel, Justin Timberlake, treći je na listi "najpoželjnijih za božićni poljubac" u Britaniji.

Slična anketa uključivala je pitanje: S kim biste voljeli provesti naredni Božić, a ispitane žene na prvo mjesto pozicionirale su Djeda Mraza, koji je u borbi za titulu uspio poraziti i Princa na bijelom konju.

Budući američki predsjednik Barack Obama je treći, a britanska kraljica Elizabeta i papa Benedikt XVI zauzimaju respektabilno četvrto i peto mjesto.

Muškarci su u ovoj anketi najviše glasova dali glumicama Nicole Kidman, Jessici Alba, modelu Gisele Bundchen, te r&b pjevačici Beyonce i bogatoj nasljednici koja se okušala u svemu i svačemu - Paris Hilton.