Ponovo u bolnici
0

Bret Michaels pretrpio "upozorenje pred moždani udar"

Sarajevo-x.com
Bret Michaels
Bret Michaels
Iako je njegov oporavak tekao po planu, pjevač Bret Michaels ponovo se nalazi u bolnici, nakon što je pretrpio kako ljekari nazivaju "upozorenje pred moždani udar", javlja agencija AP.

Tim doktora koji se brine o pjevaču grupe Poison kažu da je osjetio ukočenost na lijevoj strani tijela, odnosno na licu i ruci. Pored toga, ljekari su pregledom otkrili da ima i rupu u srcu.

Doktori provode testove kako bi ustanovili koji tretman liječenja da uvedu, a pjevač trenutno dobija dnevnu dozu krvi u cilju smanjenja njenog grušanja.

Prema njihovim riječima, pogoršanje Michaelsovog zdravstvenog stanja nije povezano sa moždanim udarom kojeg je pretrpio prošlog mjeseca, a zbog čega je u bolnici proveo nekoliko sedmica.

Oporavak pjevača tekao je u pozitivnom smjeru, te je nedavno izašao iz bolnice, a doktori su mu savjetovali mirovanje četiri do šest sedmica prije nego se vrati svakodnevnim obavezama.

"Njegov mozak i tijelo nisu potpuno oporavljeni, a pretrage su otkrile da ima rupu u srcu", saopštili su doktori.

Misleći da će biti potpuno zdrav, Michaels je planirao da se pojavi na finalu reality showa Donalda Trumpa "Celebrity Apprentice" u New Yorku. Od toga, bar za sad, neće biti ništa.