Nordegren ljuta zbog reklame
0

VIDEO / Brak Tigera Woodsa definitivno propao

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Reklama za Nike u kojoj se Tigeru Woodsu obraća njegov pokojni otac Earl bila je kap koja je prelila čašu, Elin Nordegren napustila je supruga, ovoga puta konačno, i odlučila pokrenuti brakorazvodni postupak.

Nordegren nije otišla ni da gleda Woodsa na turniru u Augusti već je, bijesna zbog reklame koja se direktno odnosi na Woodsove privatne probleme, otputovala u Arizonu.

Izvori bliski Elin tvrde kako je ona "nasilno bijesna" i više nego ljuta na Tigera.

TV show Entertainment Tonight izvijestio je kako je Woodsov petogodišnji brak definitivno propao, te kako će Šveđanka uz odštetu od 200 miliona funti otići od poznatog golfera.

Woods je, nakon što je otkriveno da je imao afere sa 12 djevojaka, pokušao spasiti svoj brak odlazeći na liječenje ovisnosti od seksa, no par nije uspio prebroditi krizu.

"Elin je sada povrijeđena. Ako ga mrzi i ako je ljuta na njeg to znači da i dalje imaju šansu da se pomire", kazao je prijatelj slavnog para.

Inače, Elin je kupila drvenu kuću u Švedskoj koju trenutno renovira i gdje će se, vjerovatno, nakon razvoda i preseliti, prenosi Daily Mail.