Showbiz
23

Bradley Cooper, holivudski zavodnik koji živi s majkom

Klix.ba
Bradley Cooper, glumac koji je proglašavan najseksipilnijim muškarcem na svijetu, bio je u vezama ili su ga povezivali sa ženama kao što su Zoe Saldana, Renee Zellweger i Jennifer Lopez.

Ipak, žena sa kojom zgodni glumac provodi najviše vremena ovih dana je njegova majka. Otkako mu je otac umro, Bradly i njegova majka Glorija žive zajedno, priznao je glumac u intervjuu za magazin Details.

"Najbolji način na koji mogu objasniti to je da nas dvoje 'preživljavamo'. Budimo iskreni, vjerovatno nije lako za nju da sada živi sa sinom, dvije godine nakon muževe smrti. To je život, tu smo gdje smo. Moja porodica je veoma bliska, a smrt moga oca je bila brutalna za sve nas. Trenutno trebamo jedni druge", objasnio je Cooper.

Glumac dodaje da s majkom ima prijateljski odnos i da se odlično slažu. Govorio je o svojoj budućoj porodici koju namjerava zasnovati.

"Naravno da sam razmišljao o tome. Stvarno se nadam da ću imati to iskustvo u svom životu. Vidio sam koliko je očinstvo donijelo radosti mom ocu, tako da se nadam da će očinstvo biti dio moga putovanja kroz život", kazao je Cooper.