Showbiz
0

Brad Pitt ne želi ponovo stupiti u bračne vode

Sarajevo-x.com
Brad Pitt je još uvijek u šoku zbog propalog braka sa zvijezdom TV serije "Prijatelji", Jennifer Aniston, toliko da ne želi stupiti u brak sa Angelinom Jolie sve dok ne bude siguran da će "zauvijek biti skupa".

Ovo je izjavila Bradova 82-godišnja baka, Betty Russell, koja tvrdi kako joj je Brad lično pričao o svojoj nesigurnosti koju osjeća po pitanju braka u posljednjem telefonskom razgovoru koji su imali.

Betty Russell je rekla kako je njen "osjetljivi" unuk bio istinski duboko pogođen kada se njegov brak sa Jennifer Aniston raspao, te da ovaj put prvo želi biti siguran da će on i Angelina biti u stanju održati svoje bračne zavjete i skupa provesti ostatak života.

[SLIKA]1[/SLIKA] Brad Pitt i Jennifer Aniston

"Brad je obećao svojoj bivšoj supruzi na vjenčanju da će biti skupa zauvijek, ali im to nije uspjelo. On je jedna osjećajna duša koja želi biti sigurna da će moći ovaj put ispuniti svoje obećanje ako ga da", dodala je Bradova baka.

Brad se također povjerio svojoj baki i u pogledu odnosa sa svoje troje djece koje odgaja sa Angelinom. Posebno je naglasio kako je blizak sa Maddoxom, sa kojim dijeli "male tajne".

[SLIKA]2[/SLIKA]

Brad Pitt i Maddox

"Brad je oduvijek htio imati djecu i ulogu oca sada obavlja odlično. Moram priznati da je porodica voljela Jennifer. Ali, Brad sada ima Angelinu i čini mi se vrlo sretan život.", rekla je u zaključku Betty Russell.