Showbiz
0

Brad i Angelina planiraju tajnu ljetnu svadbu!

Sarajevo-x.com
Najpoznatiji hollywoodski par Brad Pitt i Angelina Jolie planiraju se ovoga ljeto u tajnosti vjenčati, a ovaj sretni događaj mogao bi poslužiti i kao prilika za pomirenje američke glumice i njenog oca, kultnog glumca Jona Voighta.

Kako otkrivaju američki mediji, u toku su pripreme za intimnu ceremoniju vjenčanja Brada i Angeline, kojoj će prisustvovati samo članovi porodice i najbliži prijatelji.

Željno iščekivano vjenčanje trebalo bi se održati već početkom juna u njihovom domu u Santa Barbari, a par je odlučio da izostaviti vjerski obred vjenčanja.

"Angelina nije razgovarala sa ocem od 2002. godine, ali je sada odlučila pomiriti se sa Jonom i zamolila ga je da je preda na svadbi", otkrio je njen blizak prijatelj jednom američkom tabloidu.

"George Clooney i Matt Damon su pozvani, ali, u biti, neće biti previše hollywoodskih zvijezda na njihovom vjenčanju. Brad i Angelina su svima rekli da se radi o običnom roštilju i zajedničkoj rođendanskoj zabavi za Angelinu i malenu Shiloh, tako da će se gosti sigurno iznenaditi, kada otkriju da se zapravo sprema vjenčanje ", dodao je neimenovani izvor.

"Angelina je zadužena za odabir svadbene torte, a Brad trenutno kupuje omiljeno vino u blizini Santa Marije i Passo Roblesa (Kalifornija)".