Showbiz
0

Boris Becker raskinuo zaruke s 24-godišnjim modelom

Sarajevo-x.com
Teniska legenda Boris Becker raskinuo je zaruke s 16 godina mlađom Alessandrom 'Sandy' Meyer-Wölden, koju je upoznao još kad je bila dijete.

Slavni teniser je ovu informaciju sms porukom potvrdio za njemački magazin Bunte, u kojem se navodi kako je Becker vijest o raskidu zaruka svojim najmilijima saopćio proteklog vikenda.

Podsjećamo, 40-godišnji Nijemac i kćerka njegovog nekadašnjeg menadžera postali su prava senzacija, nakon što su ih paparaci ljetos uhvatili kako razmjenjuju nježnosti na zajedničkom odmoru u Sardiniji.

Becker i Alessandra se poznaju već dugo godina, budući da je njen otac Axel Meyer-Wolden, koji je preminuo 1997. godine, bio Beckerov menadžer na vrhuncu njegove karijere 90-tih godina.

Teniska zvijezda zaprosio je plavokosu dizajnericu nakita 10. augusta na Sardiniji, te joj poklonio dijamantni prsten.

Neobičan par se činio nerazdvojnim, te su se uvijek zajedno pojavljivali na raznim društvenim događajima širom svijeta, uključujući SAD, Švicarsku, Njemačku i Englesku.

Prošlog mjeseca zajedno su posjetili i Oktoberfest u Minhenu, ali prošle sedmice Becker se odmarao na Floridi bez svoje seksi zaručnice.