Showbiz
232

Bizarni trend povećanja usana: Djevojke žele da budu kao Kylie Jenner

Klix.ba
Mlađa sestra Kim Kardashian 17-godišnja Kylie Jenner insprisala je i potaknula djevojke širom svijeta na prilično bizaran trend.

Na društvenim mrežama pokrenut je #KylieJennerLipChallenge, izazov u kojem djevojke na razne načine pokušavaju povećati volumen usana.

Kylie Jenner, mlada članica "klana" Kardashian, u posljednje vrijeme sve više puni stupce medija, a svojim ekstravagantnim izgledom privlači dosta pažnje fanova širom svijeta.

Ipak, najveću pažnju privlače njene usne koje su se u posljednjih nekoliko mjeseci misteriozno povećale. Iako je Jenner negirala vezu sa bilo kakvim plastičnim operacijama, insistirajući kako se radi o "specijalnom načinu šminkanja", sasvim je očigledno da su njene usne rezultat estetske intervencije i ruku plastičnog hirurga, te kako se najvjerovatnije radi o injekcijama za povećanje usana.

Bilo kako bilo, #KylieJennerLipChallenge je na Twitteru, Facebooku i Instagramu već fenomen, a mlade djevojke kao da se takmiče u tome koja će postaviti ekstremniju fotografiju kojom želi pokazati kako je #KylieJennerLipChallenge u njenom slučaju pošao po zlu.