Showbiz
42

Bivša Playboyeva zečica o seksu sa Hefnerom: Za minutu je sve bilo gotovo

Klix.ba
Otkako se pojavila u reality showu "The Girls Next Door", bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson česta je u američkim medijima, budući da je Playboy carstvo uvijek izuzetno atraktivna i zanimljiva tema javnosti.

Njeno posljednje pojavljivanje bilo je u britanskom reality showu "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here!" koji se snima u džungli, gdje je Playboyeva zečica imala priliku govoriti o svom iskustvu i životu u Playboy vili.

Kendra je ostalim učesnicima showa ispričala kako je u Playboy vilu ušla bez ikakve ideje o tome šta se tu zapravo dešava. U to je vrijeme 18-godišnja Kendra živjela u "najmanjem stanu, molivši se da je bilo šta izbavi odatle"

"Kad me je Hugh upitao želim li biti jedna od njegovih djevojaka, rekla sam - ne znam šta to znači, ali ok, pristajem!", ispričala je Kendra, dodavši kako je seks s Hefnerom, šezdeset godina starijim od većine Playboyevih zečica, uvijek bio "stvar izbora", ali ipak ne i iskustvo u kojem je uživala.

"Morala sam biti dosta pijana ili stvarno napušena da bih preživjela te noći", priznala je bivša Playboyeva zečica, te nastavila:

"Otprilike nakon minutu, sve je bilo gotovo. Sklonila bih se od njega, bilo je to kao da radim neki posao", opisala je.

I baš kao da to nije bila dovoljno jasna izjava, dodala je "nije da sam baš uživala u seksu s njim".

Ova 29-godišnja starleta je od 2009. godine u braku s američkim sportašem Hankom Baskettom s kojim ima dvoje djece.