Showbiz
0

Bivša djevojka: Kris mi je rekao da sam bolja od Kim Kardashian

Sarajevo-x.com
Kris Humphries i Bianka Kamber
Kris Humphries i Bianka Kamber
Bivša djevojka Krisa Humphriesa, Bianka Kamber, izjavila je kako je Kris mrzio Kardahian show i da joj je uvijek govorio da izgleda bolje od Kim Kardashian. Bianka je rekla u intervjuu da ju je Kris ostavio bez riječi nakon dvije godine veze, a da joj je obećavao brak, djecu i sretnu budućnost

"On nikada ne bi gledao Kardashianove sa mnom. Mrzio je taj show i govorio da je to smeće. Također se stalno pitao zbog čega su oni popularni. Bezbroj puta mi je rekao da sam bolja od Kim", rekla je Bianka i dodala da je on igrao igricu Call of Duty ili nešto drugo dok bi ona gledala emisiju.

Bianka je dodala da je uvijek loše stvari govorio o Kim, a ponajviše to da je popularna zbog seks snimka koji je "procurio". Nedugo nakon prekida sa Biankom, Kris je sreo Kardashian i zaljubio se.

Ova brineta se sa radošću prisjetila kako je upoznala Krisa u nekom klubu u Torontu i kako je on bio uporan da je nagovori da izađe sa njim, iako je ona odbijala jer je znala da su sportisti uvijek osvajali žene kao trofeje, dodala je Bianka.

Nakon što je on prešao iz Toronto Raptorsa u Dallas Mavericks 2009. godine, ta veza na daljinu je počela da blijedi. Nakon toga prekinuli su, a Bianka je bila šokirana kada je otkrila da se vjerio sa Kardashian.

Tvrdi da je Krisa davno preboljela i da se ne bi sa njim pomirila, objavio je Daily Mail.