Showbiz
27

Bivša Clintonova ljubavnica: Bill mi je otkrio da je Hillary biseksualka

Klix.ba
Gennifer Flowers
Gennifer Flowers
Gennifer Flowers je 12-godišnja afera sa Billom Clintonom učinila jednom od najpoznatijih ljubavnica u Americi. Sada, 20 godina nakon skandala, nekadašnja novinarka samo želi da sjedne i razgovara sa Clintonom.

U intervjuu za Daily Mail, Flowers je rekla kako žali što je odbila Clintonovu molbu za razgovor prije nekih osam godina te da smatra kako bi i dalje bili zajedno da se nije rodila Clintonova kćerka Chelsea.

"Imamo nekih neriješenih problema koje bi bilo lijepo sada raspraviti. Bio je ljubav mog života, a ja njegovog i preko takvih stvari se ne prelazi lako", rekla je.

Pored priče o aferi, Gennifer je objavila i fotografije sa njenog snimanja za Penthouse iz decembra 1992. godine. Tada su sve veze sa Clintonom bile prekinute, a nisu kontaktirali ni narednih 13 godina, sve dok je nije nazvao 2005. Gennifer se upravo bila razvela.

"Bill i ja bi i danas bili zajedno da nije politike. Bili smo ja, Bill i Hillary. Zatim su dobili Chelsea i ulozi su postali previsoki", ispričala je.

Prošla je 21 godina od njenih navoda o dugotrajnoj aferi sa demokratskim kandidatom Clintonom, što je postalo najveća senzacija tokom predsjedničke kampanje iz 1992.

Tabloid The Star imenovao je Clintonovom ljubavnicom, a tri dana kasnije, on i Hillary su na TV-u negirali tvrdnje. Šest godina kasnije Clinton je priznao da je imao seksualni odnos sa Gennifer 1997. godine.

Nakon svih godina, Gennifer, koja je postala uspješna cabaret pjevačica u New Orleansu, prigrlila je naslov ljubavnice, umjesto da ih potpuno odbaci.

"Zašto ne, pa to sam bila mnogo godina", rekla je.

Sada bi trebala i da pokrene svoju dnevnu kolumnu, Ask Mistress Gennifer, kao seksualna savjetnica.

Clinton (67) objavio je dosta intimnih detalja iz svog braka sa Hillary, a Gennifer potvrđuje da je taj brak daleko od tradicionalnog. Kada su se pojavile glasine o Hillarynoj aferi sa Humom Abedin, Gennifer nije bila iznenađena.

"Ne poznajem Humu, ali znam da mi je Bill rekao da je svjestan da je Hillary biseksualka i da ga nije briga. Rekao je i da je Hillary imala više oralnog seksa sa ženama nego on", rekla je Gennifer.

Iako bi trebale da budu prirodni rivali, Gennifer tvrdi da osjeća solidarnost sa Hillary te da bi podržala njenu kandidaturu za predsjednicu te da se ona čini jedinom koja bi to mogla biti.

Gennifer također tvrdi da je obećanje predsjedničkog mandata jedino što je svih ovih godina vezalo Hillary uz njenog nevjernog supruga.