Thorntonova bivša ispričala Starsu
0

Billy Bob nije htio djecu i zato se razveo od Angeline

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie i Billy Bob Thornton su se razveli zbog toga što je ona silno željela imati djecu, obznanila je Thorntonova bivša supruga u ekskluzinom intervjuu za magazin Star.

Melissa de Bin-Parish, koja je bila u braku sa Thorntonom dvije godine, od 1978. do 1980. otkrila je šta je stajalo iza raspada veze ovo dvoje holivudskih glumaca.

"Znam, izvan svake sumnje, da on tada nije htio djecu", rekla je Melissa za Star te dodala: "Vratite se malo unazad i pogledajte. Ona je usvojila Maddoxa, a Billy je nestao".

Oscarom nagrađivana glumica je prvi put je postala majka kada je u martu 2002. u Kambodži usvojila dječaka koji sada ima 10 godina. Zapravo, Angelina i Billy Bob su zajedno usvojili Maddoxa, ali nakon razvoda je Angelina tražila i dobila puno skrbništvo nad sinom.

"Billy Bob ima problema i sa vjernošću. Mislim da su on i Angelina od samog starta imali problema u vezi. On jednostavno ne može biti odan samo jednoj ženi, a možete li uopće zamisliti muškarca koji vara Angelinu? To bi sigurno bila jedna od najglupljih stvari na svijetu koje možete uraditi", rekla je Melissa.