Katy Perry otvoreno
0

"Bila sam depresivna i plakala prije nastupa"

Klix.ba
Od momenta kada su obznanili da se razvode, mediji nisu prekidali nagađanja o razlogu zbog kojeg se Katy Perry i Russell Brand razilaze. Nagađalo se da Russell želi djecu, a njegova supruga ne, no nikada nisu jasno rekli o čemu se radi.

Stvarni razlozi zbog kojih se brak slavnog para raspao očigledno će i dalje ostati tajna, jer je pjevačica u nedavnom intervjuu za Hollywood Reporter rekla kako će samo ona i njen bivši suprug znati pravu istinu.

“Niko ne zna šta se zaista desilo osim dvoje ljudi kojima se to i jeste desilo”, rekla je Perry.

Pjevačica je rekla da iskrenost uvijek radi za nju, prenijela ju je na svoje pjesme i zato je i uspjela, izjavila je za američki magazin.

Ipak, simpatična Katy kaže kako se teško nosila sa razvodom, iako to možda javnosti nije tako izgledalo. Tokom njene turneje pod nazivom California Dream, često je bila depresivna i plakala zbog problema u privatnom životu.

“Bilo je momenata kada mi je bilo toliko teško da sam se morala naginjati kako bi suze padale ravno iz mojih očiju da ne natapaju moje umjetne trepavice, jer se sve dešavalo nekoliko minuta prije izlaska na binu i interpretacije pjesme Teenage Dream”, bila je iskrena Katy.