Podržala Baracka Obamu
0

Beyonce u ulozi zečice iz Alise u zemlji čudesa

Klix.ba
Beyonce
Beyonce u ulozi zeca
Popularna pop pjevačica Beyonce odlučila je ponovo privući pažnju na sebe. Nakon što je na Twitteru objavila svoje fotografije na kojima se vidi da je obavila građansku dužnost, tj. glasala, sada se odlučila malo zabaviti.

Odjevena u kostim zeca iz bajke Alisa u zemlji čuda, Beyonce se smješkala i fotografirala za fanove. I u ovoj kombinaciji izgleda nevjerovatno. Na prethodnim snimcima pokazala je i dijamantne kljove kada se pojavila u ulozi vampirice sa naušnicama koje su bile posvećene predsjedniku Obami.

Tokom predsjedničke kampanje Beyonce je otvoreno iskazivala podršku Baracku Obami, nosila je promotivne predmete i majice te pisala statuse posvećene njemu.

Burne reakcije izazvala je kada je objavila fotografiju na kojoj pokazuje glasački listić, što je pokrenulo lavinu pitanja o tome da li je ova mlada dama prekršila zakon učinivši to.

Beyonce nije krila sreću kada je Obama ponovo osvojio izbore te je sa fanovima podijelila i pismo koje mu je poslala:

"Predsjedniče Obama, svaki dan vaš karakter i srčanost inspirišu nas da se više potrudimo. Vi ste lider koji će nas povesti s mjesta gdje jesmo na mjesto gdje trebamo biti. Vi ste razlog zbog kojeg će moja kćerka i nećaci rasti znajući da mogu biti sve što požele. S poštovanjem i divljenjem Beyonce".

Ona je nedavno u New Yorku osnovala i fondaciju za predsjednika Obamu.

Beyonce nije krila sreću kada je Obama ponovo osvojio izbore te je sa fanovima podijelila i pismo koje mu je poslala:

"Predsjedniče Obama, svaki dan vaš karakter i srčanost inspiriše nas sve da se više potrudimo. Vi ste lider koji će nas povesti s mjesta gdje jesmo na mjesto gdje trebamo biti. Vi ste razlog zbog kojeg će moja kćerka i nećaci rasti znajući da mogu biti bilo šta što požele. S poštovanjem i divljenjem Beyonce."

Jay-Zijeva ljepša polovica nedavno je u New Yorku osnovala i fondaciju za predsjednika Obamu.