Showbiz
0

Beyonce dosadio zvjezdani status

Sarajevo-x.com
Američka pjevačica Beyonce Knowles je nedavno čitateljima magazina Marie Claire otkrila kako joj je dosadilo biti svjetska muzička zvijezda, te kako sve više uživa radeći filmske projekte.

Supruga hip-hop mogula Jay-Za dobila je ulogu slavne blues pjevačice Ette James u nadolazećem biografskom filmu i muzičkoj drami "Cadillac Records", u režiji Darnella Martina. Međutim, to nije sve. Beyonce će se pojaviti i u novom trileru "Obsessed", uz Ali Larter i Idris Elba.

"Dosadilo mi je biti pop zvijezda. Ne želim da moja slava bude prolazna. već želim ostaviti trag. Već se osjećam kao da sam mnogo toga postigla. Osjećam da sam stekla poštovanje drugih, što je mnogo važnije od bilokoje nagrade ili broja snimljenih albuma. Isto tako smatram da u određenom trenutku života biti pop zvijezda jednostavno više ne bude dovoljno", objasnila je tamnoputa ljepotica.

Knowles, koja je u petak navečer nastupala na Fashion Rocksu u New Yorku, također je prokomentarisala svoje scenske nastupe za koje je zaslužan njen alter ego, "neustrašiva" Sasha. Naime, mlada pjevačica je kazala kako ima "izvantjelesna iskustva, jer se osjeća nenormalno neustrašivom, pa nekada kao da izađe iz vlastitog tijela".

Možemo samo nagađati ko "preuzima" Beyoncino zanosno tijelo kada muzičke nastupe zamijeni snimanjem filmskih scena. Sasvim sigurno ćemo i to uskoro saznati.