Showbiz
0

Beckhamovi u tajnosti obnovili bračne zavjete

Sarajevo-x.com
Poznati britanski bračni par David i Victoria Beckham obnovili su bračne zavjete na tajnoj ceremoniji, te su za vječnu uspomenu na ovaj romantični događaj istetovirali si identične tetovaže, a svjetska javnost je ovu vijest saznala tek gotovo dvije godine kasnije.

Proslavljeni engleski nogometaš sam je organizirao romantičnu ceremoniju obnove bračnih zavjeta u "Beckinghamskoj palači", a njegova supruga Posh Spice nije ni slutila šta se dešava dok je David nije iznenadio taj dan.

Ovoj intimnoj proslavi ljubavi Beckhamovih prisustvovala je samo nekolicina prijatelja i članova porodice, što je veliko iznenađenje za javnost, budući da je prije devet godina njihovo prvo vjenčanje bilo veoma glamurozno i medijski popraćeno.

Prvo vjenčanje je održano 1999. godine u jednom irskom dvorcu i to pred hiljadama gostiju, a mladenci su sjedili na posebno dizajniranom tronovima. Objavljene su i fotografije sa vjenčanja u jednom showbiz magazinu, pa je sada gotovo neshvatljivo kako su informaciju o obnovi bračnih zavjeta uspjeli očuvati kao tajnu gotovo punih dvije godine.

"Bili smo u suzama. Bilo je prelijepo i nimalo u showbiz stilu", izjavio je za Daily Mail jedan od bliskih prijatelja bračnog para.

Kao vječni podsjetnik na ovaj romantičan dan, Beckhamovi sada imaju identične tetovaže. Riječ je o datumu održavanja tajne ceremonije, 8. mart 2006. godine, VIII.V.MMVI. 33-godišnja pjevačica je iznad datuma istetovirala si i jedan izraz na latinskom jeziku, "De Integro" ili "Ponovo iz početka", kao i njen 32-godišnji suprug.