I sinovi postali žrtve mode
0

Beckhamovi u stilu na božićnom ručku

Sarajevo-x.com
Nije neobično provesti Božić u porodičnom okruženju ali kad to radite u stilu kao popularni Beckhamovi, računajte na hrpu novinara ispred restorana koji cijelu večer čekaju da saznaju šta je ovaj put Victoria Beckham obukla 'svojim dečkima'.

Majka tri dječaka i supruga Davida Beckhama, Victoria Beckham poznata je po tome da svoj izgled, a tako i izgled svog muža nikad ne prepušta slučaju.

Tako Beckhamove u javnosti možete vidjeti samo u skupoj dizajnerskoj odjeći koju Victoria posebno bira za svaku priliku.

No, za ovaj Božić Beckhamovi su izabrali i prikladna dizajnerska odijela za sinove, Brooklyna (9), Romea (6) i Cruza (3), piše Daily Mail.

Najstariji sin Brooklyn je, neodoljivo podsjećajući na slavnog oca, prošetao u farmerkama, dok su mlađa braća bila u klasičnim odijelima.

Bračni par Beckham prilkom izlaska iz londonskog restorana poznatog kuhara Gordona Ramseya nije izgledao baš raspoloženo, a i Victorijino 'ledeno držanje' je odavno poznato novinarima.

'Nisam nikad voljela crvene tepihe jer se tamo jednostavno ukočim i ostanem bez osmijeha. No, sad kad sam starija imam više samopouzdanja u svoj rad i svoj izgled i lakše se nosim s tim' izjavila je nedavno Victoria Beckham.