Los Angeles
1

VIDEO / Beckhamovi se mazili na utakmici, pa su se morali javno poljubiti

Klix.ba
Kada se nađete u publici tokom košarkaške ili neke druge utakmice ili tokom koncerta, nije ništa neobično da se poljubite sa svojim partnerom, no, ukoliko se pojavite na velikom monitoru u sali i od vas se traži da se poljubite, onda to zna biti malo neugodno. Upravo ovo se desilo Victoriji i Davidu Beckhamu.

Modna dizajnerica i bivša pjevačica Victorija i njen suprug, fudbaler David, prisustvovali su utakmici LA Lakersa i sjedili u prvom redu, kada su se pojavili na monitoru u dvorani. Snimak njih dvoje nalazio se u sredini uokviren stiliziranim srcem i sa natpisom: "Poljubi me!". Nije ovo ništa neobično, često se dešava na utakmicama, odnosno tokom pauze da i druge slavne uhvati popularna "KissCamm", no Beckamovi su na trenutak izgledali kao da ih je pomalo stid da se poljube u javnosti, a onda su to prihvatili uz široke osmjehe. Sa bračnim parom Beckham su bile i Davidova majka i sestra, koje su bile oduševljene kada je kamera odabrala upravo slavni par koji se trebao poljubiti pred svima.

Par je izabran vjerovatno zbog toga što su tokom cijele utakmice grlili jedno drugo, ljubili se u obraz, a činilo se kako je Victorija više posvećena maženju svog supruga, nego gledanju utakmice između Lakersa i Denver Nuggetsa.