Showbiz
0

Beckhamove nogometne lekcije za Willa Smitha

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Hollywoodski glumac Will Smith, koji trenutno u Londonu promovira svoj novi film "Hancock", preklinjao je Davida Beckhama da ga uči igrati nogomet, na što je na kraju engleski nogometaš i pristao.

"David Beckham je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Preklinjao sam ga da me nauči igrati nogomet i obećao je da će to i učiniti. Jedva čekam!", otkrio je uzbuđeni Smith, koji je sinoć bio okružen hiljadama britanskih obožavatelja koji su uzvikivali njegovo ime, dok je strpljivo pozirao za fotografe, prenose britanski mediji.

39-godišnji glumac je bio odlično raspoložen, te je malo popričao sa svojim obožavateljima i potpisao mnoštvo autograma.

Svečanoj premijeri na Leicester Squareu prisustvovao je i ostatak glumačke ekipe uključujući prelijepu Charlize Theron (32) i Jasona Batemana (39).

Will Smith u filmu "Hancock" ima glavnu ulogu, a glumi superheroja koji se, nakon niza neuspjeha, povlači u osamu i utjehu pronalazi u alkoholu. Međutim, Hancock se potpuno promijeni, nakon što spasi život PR menadžera Raya Embreyja (Jason Bateman), čiju suprugu je utjelovila oskarovka Charlize Theron.