Showbiz
1

Beckham: Ko bi me glumio u filmu? Pitt, DiCaprio ili Cooper

Totalsport
David Beckham (Foto: Arhiv/AFP)
David Beckham (Foto: Arhiv/AFP)
U razgovoru za britanski radio Talksport bivši kapiten engleske nogometne reprezentacije David Beckham dao je mini intervju povodom novog filma "Klasa 92".

Riječ je o čuvenoj trofejnoj generaciji Manchester Uniteda čiji su članovi bili braća sam Beckham, Neville, Gary i Phil, Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt...

Upitan gdje mu se nalazi medalja koju je 1992. godine osvojio kao pobjednik FA Youth Cupa, Beckham je rekao:

"Medalja je kući na sigurnom. To je jedan od najponosnijih trenutaka koje sam imao kao igrač. To je bilo moje najsretnije razdoblje kao nogometašu, probijati se kroz uzraste i postići ono što smo postigli. Bilo je briljantno".

Upitan ko bi danas bio njegov prvi izbor na igralištu, Beckham je rekao:

"Morao bih reći Gary Neville. Imali smo sjajan odnos tokom godina i uvijek je čuvao moja leđa".

O odlasku u penziju je rekao: "Nosim se s tim prilično dobro. Sretan sam što sam završio karijeru na visokom nivou. Moja je karijera bila prilično uspješna u zadnjih 20 godina i uspio sam je završiti u PSG-u s trofejom. Nikad nije lako otići u penziju i ostaviti nešto što voliš. Imam veliku porodicu, četvero djece koje treba ganjati i to vas drži dovoljno zaposlenim. Nisam zapravo imao prilike sjesti i razmisliti o tome kako mi nedostaje igranje".

O tome ko bi ga glumio u filmu kazao je: "Brad Pitt bio bi očit izbor. On ili Leonardo DiCaprio, ili možda Bradley Cooper. Oni su prilično zgodni momci".