Optužbe Herthinog stopera
0

Ballack u seks-skandalu sličnom Terryjevom

Totalsport
Michael Ballack
Michael Ballack
Stopama Johna Terryja, nekadašnjeg saigrača iz Chelseaja, hodao je i Michael Ballack čije se ime zavrtjelo u seks-skandalu nalik onom koji je nedavno potresao englesku reprezentaciju.

Bivši desni stoper minhenskog Bayerna i aktuelni član Herthine ekipe Christian Lell (25) javno je optužio Bayerovog nogometaša za spolno općenje s Danielom Aumann, djevojkom s kojom je bio i ponovo je u vezi.

Dugogodišnji kapiten njemačke nogometne reprezentacije i oženjeni otac troje djece to je i znao u trenucima bračne prevare koja, za razliku od slučaja Terryjeve preljube s francuskim modelom Vanessom Perroncel, tadašnjom djevojkom Waynea Bridgea, nije rezultirala trudnoćom danas 23-godišnje Danielle koju je Lell ponovo prigrlio.

"Ballack se upliće u živote ostalih i uništava ih bez da o tome povede i najmanje računa. Valjda to tako ide kada oko ruke nosiš kapitensku traku 'elfa'", kazao je Lell i dodao:

"Daniela i ja smo te stvari razriješili. Sretni smo i očekujemo dijete".

Inače, samoj Danieli ljubavne veze s nogometašima nisu nepoznanica. Tri je godine hodala s još jednim Bayernovim nogometašem i njemačkim reprezentativcem, Bastianom Schweinsteigerom.