Showbiz
14

Australski Kardashiani: Brat i četiri sestre postali poznati zahvaljujući društvenim mrežama

Klix.ba
Brat i četiri sestre iz porodice Coffey prozvani su australskim Kardashianima nakon što su postali poznati surferi zahvaljujući korisnicima društvenih mreža.

Jackson, Holly-Sue, Ellie-Jean, Bonnie-Lou i Ruby-Lee surfaju cijeli život, a sada mogu i živjeti od toga jer imaju hiljade obožavatelja koji ih prate putem društvenih mreža, od čega ova porodica ima zaradu.

Sve je počelo kada su sestre Ellie-Jean (21) i Holly-Sue (18) objavile golišave fotografije na Instagramu. Sada za njih zna cijeli svijet i postale su prave reality zvijezde, što je njihovom ocu sasvim uredu.

"Možete o Kardashianima reći šta hoćete, možda nisu veoma talentovani, ali na kraju dana oni su velika i jaka porodična zajednica. Mi smo kao Kardashiani u tom smislu više nego iko drugi", rekao je otac Jason Coffey.

Četiri sestre i brat imaju više od 900.000 pratilaca na Instagramu koji prate njihova putovanja i avanture. Nomadski život počeli su nakon što im je majka slomila vrat u nesreći. Otac je odlučio da će im pružiti najbolji život i tada su počeli putovati i surfati. Tada su počeli objavljivati fotografije i rasla im je popularnost.

Brat Jackson trenutno surfa u Indoneziji, starije sestre Holly-Sue i Ellie-Jean su u Mexicu gdje snimaju seriju videa za YouTube kanal, a mlađe sestre su ostale u Sydneyu.