Showbiz
0

Associated Press priprema nekrolog za Britney Spears

Sarajevo-x.com
Web sajt Usmagazine.com objavio je u petak informaciju da je novinska agencija Associated Press već počela pripremati nekrolog za mladu pjevačicu Britney Spears.

"Ne priželjkujemo smrt Britney Spears, ali ako se to i dogodi, zasigurno će taj događaj dugo biti jedna od najvećih vijesti u svijetu", izjavio je za poznati američki magazin Us Jesse Washington, urednik showbiz rubrike Associated Pressa.

"Svi bi se sigurno složili da je sadašnje ponašanje Britney Spears veoma rizično. Naravno, nikada ne bismo poželjeli ničiju smrt i nadamo se da ovaj nekrolog nećemo iskoristiti barem još narednih 50 godina, ali ako se takvo nešto i dogodi mi moramo biti spremni", dodao je Washington.

Washington je također otkrio kako se u Associated Pressu stalno dopunjavaju nekrolozi za druge slavne osobe, te da se na tu listu svakodnevno dodaju nove slavne osobe.

Nije neuobičajeno da novinske agencije imaju pripremljene nekrologe za slavne osobe i druge visokoprofilirane pojedince, ali oni su generalno mnogo stariji od 26-godišnje Britney Spears.