Loša strana slave
2

Ashley Greene: "Twilight" me je uništio, neću glumiti dvije godine

Klix.ba
Iako je film "Twilight" imao veliki uspjeh i donio slavu glumačkoj ekipi, postoji i loša strana koju je osjetila glumica Ashley Greene.

Dvadesetpetogodišnja Ashley, koja je glumila Alice Cullen u Twilight sagi, otkrila je kako izgleda i druga strana medalje.

"'Twilight' me je unišitio. Kada se sve ovo završi otići ću negdje na odmor i to ću kupiti avionsku kartu za prvu klasu jer sam nakon svega to zaslužila", rekla je Ashley i požalila se kako nema više privatnosti.

"Sretna sam jer me je otac naučio da budem skromna i da štedim. To je bitno jer neću morati glumiti naredne dvije ili tri godine ako ne budem željela, a i dalje ću moći plaćati račune, troškove za auto i kupovati hranu za svog psa", dodala je glumica.

Istakla je kako joj je bilo izuzetno teško naći balans jer je preko noći postala poznata, te da su joj mnogi prijatelji govorili kako se promijenila.

"Nisam se promijenila. Promijenilo se mišljenje ljudi o meni zbog filma. A ja sam i dalje nesigurna i plašim da će u razgovoru s njima ispasti glupa", rekla je Ashley, prenosi Celebuzz.