Harper's Bazaar
0

Antonio Banderas: Plašio sam se Madonninih osjećaja

Sarajevo-x.com
Antonio Banderas (Foto: AFP)
Antonio Banderas (Foto: AFP)
Slavni glumac Antonio Banderas otkrio je bio preplašen kada je prije više od 20 godina saznao da pjevačica Madonna gaji osjećaje prema njemu.

Španski glumac u nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar otkrio je da se jako plašio Madonne i njenih osjećaja prema njemu, jer je znao da je pjevačica "moćna" žena.

Banderas je ispričao da je Madonnu upoznao prije više od dvije decenije, preko zajedničkog prijatelja, režisera Pedra Almodovara.

Kada se upoznao sa velikom Madonnom bio je presretan, ali i uplašen.

"Nisam znao govoriti engleski u to vrijeme. Noć kada smo se upoznali Madonna je mnogo pričala, a ja nisam ništa mogao razumjeti. Bio sam zanesen samom činjenicom da sjedim tako blizu nje. Ona je još tada bila veoma poznata, a ja samo običan čovjek", prisjetio se danas veoma slavni glumac.

Kada je saznao da Madonna gaji osjećaje prema njemu uplašio se.

"Almodovar mi je kazao da se sviđam Madonni. Nisam znao šta da radim. Bio sam oženjen prvom suprugom Anom Leza. Zaista, između Madonne i mene se ništa nije desilo. Bio sam uplašen. Ona je bila jako moćna žena, a ja nisam htio da budem igračka. Želio sam sam da izgradim svoju karijeru", rekao je 50-godišnji glumac.