Showbiz
0

Anna Nicole Smith će biti sahranjena pored sina

Sarajevo-x.com
Nedavno preminula bivša Playboyeva zečica Anna Nicole Smith biti će sahranjena na Bahamima, pored svog 20-godišnjeg sina, saopćeno je u četvrtak, nakon što je sudac tu odluku prepustio zakonskom staratelju njene kćeri Dannielynn, odvjetniku Richardu Milsteinu.

Sam sudija Larry Seidlin je izjavio kako bi volio da Smithova bude zakopana pored također iznenada preminulog sina Daniela, ali je konačnu odluku o tome prepustio Richardu Milsteinu, kojem je sud dodijelio starateljstvo nad 5-mjesečnom kćeri Anne Nicole Smith.

Nakon tragične smrti Smithove došlo je do žestoke svađe oko mjesta ukopa između njene majke, sa kojom nije imala dobre odnose, Virgie Arthur i njenog partnera, odvjetnika Howarda K Sterna.

Stvari je dodatno zakomplikovao bivši ljubavnik Larry Birkhead koji tvrdi da je upravo on otac male Dannielynn.

Konačnu odluku sudija je donio nakon šestodnevnog procesa u kojem su saslušane sve tri pomenute osobe, ali i bivši tjelohranitelj te Billy Smith, bivši suprug kontroverzne starlete.

Billy Smith je izjavio kako vjeruje da bi njegova bivša žena sigurno željela da je sahrane pored Daniela koji je umro u septembru prošle godine.

O očinstvu nad Dannielynn Smith odlučit će se u novom sudskom procesu.

Anna Nicole Smith je umrla 8. februara pod još uvijek nepoznatim okolnostima.