Ruski mediji
0

Anna Kournikova očekuje prinovu

Sarajevo-x.com
Ruska teniserka Anna Kournikova i njen dugogodišnji dečko i pjevač Enrique Iglesias očekuju rođenje prvog djeteta, otkrio je ruskom tabliodu Zhizn izvor blizak slavnom paru koji je želio ostati anoniman.

Prelijepa sportašica, koja je više uspjeha imala kao model nego kao tenisačica i španski latino lover navodno nisu planirali osnivanje porodice, ali se ipak raduju rođenju djeteta.

Prema tvrdnjama izvora, zaobljeni trbušić koji nagovještava da je Ana trudna već nekoliko mjeseci, primjeti se na fotografiji sa njihovog posljednjeg putovanja na jahti.

U jednom od intervjua, kada su je pitali kako napreduje njena veza sa Enriqueom, atraktivna tenisačica je odgovorila da nikada u životu nije bila tako sretna. Također je izjavila da je za njen 26. rođendan od momka na poklon dobila lančić sa srcem. Osim lančića, ljepotica sa teniskih terena nosila je i dijamantni prsten koji liči na zaručnički.

Ipak, nestašni Enrique kojeg je upoznala prilikom snimanja njegovog muzičkog spota za pjesmu "Escape" kazao je da ne namjerava oženiti Annu u skorije vrijeme.

"Sretni smo i bez braka i spremni da postanemo roditelji", kazao je Enrique, prije nego što je navodno saznao da je Anna trudna.