Showbiz
0

Angelina vodi kćerke na časove plesa i baleta

Sarajevo-x.com
Majka šestero djece i jedna od najbogatijih žena na svijetu Angelina Jolie primjećena je u društvu svojih starijih kćerki na jednom parkiralištu u Los Angelesu, piše Daily Mail.

Prelijepu glumicu i njene kćerke, trogodišnju Shiloh i četverogodišnju Zaharu paparazzi su 'uhvatili' pri izlasku iz plesnog studija Studio City gdje djevojčice pohađaju časove plesa i baleta.

I Angelina i kćerke bile su jednostavno obučene, s tim da se majka odlučila za dugu pamučnu haljinu i japanke dok je djevojčice obukla u neupadljive crne tajice.

Otprije je poznato da Angelina i Brad, uprkos bogatstvu koje imaju, djecu ne oblače u dizajnersku odjeću kako to inače slavni roditelji rade.

S parom se rijetko viđaju njihova najmlađa djeca, blizanci Knox i Vivienne, a američki mediji su prenijeli da su blizanci osjetljivog zdravlja od samog rođenja. Navodno je dadilja slavnog para odala medijima da dječak stalno povraća i ima probleme s težinom, dok je djevojčica alergična na gluten i laktozu.

Angelina Jolie i Brad Pitt imaju šestero djece, troje usvojene i troje biološke, a nedavno su izjavili i da bi se porodica mogla proširiti.