"Brad je savršen partner"
0

Angelina razmišlja o još jednoj trudnoći i napuštanju glume

Sarajevo-x.com
Unatoč uvijek krcatom rasporedu i velikom broju profesionalnih i privatnih obaveza, koje neizbježno dolaze sa šestero djece, filmskom karijerom i humanitarnim radom, Angelina Jolie razmišlja o još jednoj trudnoći.

Glumica je u intervjuu za magazin Marie Claire govorila o željama za ponovnim proširenjem porodice.

"Trenutno nemamo ništa u planu, ali nikad se ne zna. Možda i ostanem trudna", kazala je Jolie. Otkrila je da djeca vole vidjeti nju i Brada Pitta u trenucima razmjenjivanja nježnosti.

"Ako primijete da se mama i tata žele poljubiti, počnu se smješkati i sretni su. To im daje osjećaj sigurnosti", kazala je Jolie i priznala da bi djeca voljela vidjeti nju i Brada ispred oltara, ali iz pogrešnih razloga.

"Misle da je vjenčanje luda zabava sa tortom na četiri sprata", našalila se Jolie. Glumica je u intervjuu priznala da nema prijateljica i da joj to nedostaje.

"Mislim, imam ja nekoliko prijateljica, ali puno vremena provodim u kući i nisam veoma društvena", kazala je Jolie i priznala da je Brad jedina osoba kojoj se povjerava.

Nakon što je iskusila šta znači režirati, Angelina priznaje da će možda napustiti glumu.

"Jednog dana sam se probudila i pomislila 'Bože, ja sam glumica!', a mislim da nisam imala namjeru to biti. Moja mama je željela da se bavim glumom. Ja sam voljela pričati priče", kaže Jolie.

Priznaje da je Brad savršen partner i da joj pomaže u odgoju djece.

"Brad je proširio moje vidike na način na koji nisam mogla nikada zamisliti. Osnovali smo porodicu. On nije samo ljubav mog života, on je moja porodica. Naučio me je da su porodična sreća i dobrobit porodice na prvom mjestu. Veoma sam zahvalna što imam tako divnu porodicu, a sve zahvaljujući njemu", iskrena je Angelina.