Showbiz
0

Angelina otkrila detalje o Bradu i bebi

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie prvi put je u intervjuu datom magazinu "Extra" otkrila zašto se toliko vezala za Brada i njihovu porodicu koja će se uskoro proširiti.

Angelina, vrlo malo našminkana smijala se dječijim smijehom dok je davala intervju. "Da, ovaj osmijeh je ono što mi je podarila trudnoća."

Angelina je otkrila da je ona zapravo tek nešto manje od 8 mjeseci trudna, a ne da će se poroditi svakog dana, kao što novinari pišu. Međutim, nije htjela otkriti pol djeteta.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Magazin "Extra" prvi je objavio vijest da je moguće da će se Angelinino i Bradovo dijete roditi u malom nambijskom gradu, a sada "Extra otkriva da "najljepša porodica na svijetu" po izboru magazina "People" ima i privatnog ljekara na raspolaganju za rođenje djeteta.

"To smo pametno odlučili", izjavila je Angelina. "Na sve sam spremna"

Jolie ne samo da je spremna za novo dijete, već i za nove humanitarne misije. Sljedeća misija je obrazovanje djece, a Maddox će "vjerovatno biti jedno od djece koja će kupiti smeće sa ulica", izjavila je Angelina.

"Brangelina" nisu jedini u pohodu na Afriku. George Clooney i njegov otac, novinar Nick Clooney, takođe su u humanitarnoj misiji u genocidom pogođenim Darfurom.