Nakon troje djece
0

Angelina nezadovoljna izgledom svojih grudi

Sarajevo-x.com
Prelijepa glumica Angelina Jolie otkrila je da više nije zadovoljna svojim tijelom posebno otkad je rodila svoje troje djece, a ono što joj naročito smeta to je izgled njenih grudi.

Glumica nominirana za Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Changeling', Angelina Jolie, priznala je da se više ne osjeća poželjnom kao nekad.

Nakon prvog porođaja, mogla se pohvaliti dobrim izgledom, ali nakon rođenja blizanaca postala je nezadovoljna svojim tijelom, i to posebno grudima koje su od dojenja izgubile svoj oblik i čvrstinu, te stomakom koji je postao previše opušten.

Nepoznati izvor je potvrdio da je glumica postala nervozna jer previše vježba da povratila stari izgled tijela, te da ima veliku podršku partnera Brada Pitta.

Angelina je ovih dana viđena na njujorškim ulicama sa svojim neodoljivim kćerkicama Zaharom i Shiloh koje su nosile svoje dekice bez kojih ne idu nigdje, dok je mama Angelina bila u ozbiljnoj crnoj kombinaciji kaputa i čizama od antilopa.

Navodno, osmočlana porodica traži idealan stan u New Yorku gdje će živjeti za vrijeme snimanja novog Angelininog filma o agentici CIA koja se pretvara da je muškarac.

Vezani članci