Showbiz
0

Angelina Jolie: "Trudnoća me čini seksi"

Sarajevo-x.com
Zanosna Angelina Jolie, koja bi ovoga ljeta trebala roditi blizance, za magazin Vanity Fair otkriva kako se u trudnoći osjeća ženstveno i seksi.

"Trudnoća budi u meni osjećaj da svaki dio moga tijela postoji sa razlogom. Iako te čini debelom i zaobljenom, činjenica da u sebi nosiš novi život je čudesna", kazala je iskreno filmska zvijezda u intervjuu za francusko izdanje magazina Vaity Fair, koje izlazi u julu.

Slavna glumica je također otkrila kako je veoma sretna žena, jer njen partner Brad Pitt, za kojim žude žene širom svijeta, smatra da je trudnoća veoma seksi.

Angelina Jolie (32), majka Maddoxa (6), Paxa (4), Zahare (3) i Shiloh (2), je izjavila kako je fascinira šta sve ljudsko tijelo može podnijeti. "Kćerku Shiloh sam rodila na carski rez i to mi je bilo jako fascinantno. Nisam to shvatila kao žrtvu niti kao bolno iskustvo. Meni je bilo fascinirajuće vidjeti šta tijelo sve može izdržati", ispričala je glumica.

Kada je riječ o odgoju djece, objasnila je kako ona i Brad, budući da su umjetnici, naglasak stavljaju na komunikaciju i igru kod kuće.

"Toliko insistiramo na komunikaciji da vjerovatno iritiramo djecu. Kući smo okruženi knjigama, umjetninama, često odemo pogledati neku pozorišnu predstavu i o tome pričamo. Fokusiramo se na umjetnost, slikanje, pjevanje i slično. To je ono što mi volimo", otkrila je Angelina nekoliko detalja o svom privatnom životu čitateljima Vanity Faira.