Nema informacija da se vjenčala
2

Angelina Jolie tokom posjete Africi na ruci nosila vjenčani prsten

Klix.ba
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Teško je ne primijetiti ogromni zaručnički prsten na ruci Angeline Jolie, koji je naravno dobila od Brada Pitta, a košta vrtoglavih 250.000 dolara. Kada ga nosi tako dugo onda je još lakše primijetiti kada on nedostaje na njenoj ruci.

Ova 37-godišnja holivudska glumica pojavila se bez zaručničkog prstena na ruci u Demokratskoj Republici Kongo i Ruandi, koje je posjetila zajedno sa britanskim ministrom vanjskih poslova Williamom Hagueom.

Umjesto skupocjenog zaručničkog prstena, glumica je imala mnogo skromniji i jednostavniji zlatni prsten.

Iako nema vijesti da se par već vjenčao, burma na njenom prstu je tu možda samo kako ne bi nosila skupocjeni prsten na daleko putovanje i eventualno ga izgubila, pa ga je zamijenila dosta jednostavnijim.

Ono što je puno bitnije od toga kakav prsten je nosila je to da je Angelina ove afričke zemlje posjetila u svojstvu UN-ovog izaslanika, a tamo će zajedno sa Hagueom razgovarati sa žrtvama silovanja i drugih oblika nasilja. Prema nekim informacijama Angelina bi također trebala učestvovati u pregovorima između političkih lidera kako bi sukobi bili prekinuti.