"Za Jen s ljubavlju"
0

Angelina Jolie preko pisma moli Jennifer Aniston da se pomire

Sarajevo-x.com
Jennifer Aniston (Foto: world entertainment news)
Jennifer Aniston (Foto: world entertainment news)
Zvijezda serije "Prijatelji", Jennifer Aniston, bila je naprosto šokirana kada je u svom poštanskom sandučiću pronašla pismo zaklete suparnice Angeline Jolie. Navodno, slavna glumice se odlučila pomiriti sa Jen jer više ne želi negativnu energiju u svom životu.

Prema pisanju američkog tabloida "National Enquirer", Angelina Jolie koja sa bivšim suprugom Jennifer Aniston, Bradom Pittom, podiže šestero djece odlučila je prekinuti dugogodišnju svađu.

"Angelina ne želi više negativnu energiju u svom životu i zaista mrzi to suparnišvo koje postoji između nje i Jen", kazao je neimenovani izvor, nastavivši:

"Angelini je trebalo mnogo vremena da skupi potrebnu hrabrost, ali njene namjere su dobre i želi da prošlost ostavi iza sebe. Možda zvuči suludo, ali mi koji zaista poznajemo Angelinu znamo da njena odluka i nije tako iznenađujuća. Angelina ima nepredvidiv karakter i ovakav način kontakta sa Jennifer joj zaista i sliči."

Izvor je također istakao i to kako je Angelina u pismu napisala da će Jennifer biti divna majka i da je ona sada u pravom dobu da dobije prvo dijete.

Angelina Jolie (Foto: AP)
Angelina Jolie (Foto: AP)
"Štaviše, Brad potpuno podržava Angelinu. On je ponosan na to što je odlučila da kontaktira Jen."

Isti izvor kazao je kako je Jennifer bila šokirana kada je vidjela pismo.

"Mislim da je isprva sumnjala u autentičnost pisma i da je vjerovala kako je riječ o nekoj šali. No, kada je shvatila da je Angie to zaista napisala od srca i iskreno, bila je impresionirana. Jen, kao zrela osoba, mora shvatiti da Angelini nije bilo tako jednostavno napisati to pismo i poslati", istakao je izvor blizak slavnoj holivudskoj glumici.