Showbiz
0

Angelina Jolie ne želi snimati filmove

FENA
Popularna glumica Angelina Jolie je preko svog agenta poručila kako u narednih nekoliko mjeseci ne želi snimati filmove, obilaziti promocije niti sudjelovati u Unicefovim projektima u kojima ima ulogu ambasadora dobre volje.

Iako nije službeno potvrdila, Angelina je time konačno priznala kako s Bradom Pittom očekuje drugo biološko dijete.

Kako je trudnoća najpoznatijeg glumačkog para na svijetu sada sigurna stvar, mediji su, kao i obično, otišli korak dalje, pa ovih dana prenose informaciju o navodnom vjenčanju, na koje ih je navodno potakla upravo skorašnja prinova.

Brad Pitt i Angelina Jolie nisu se još uvijek vjenčali, iako već nekoliko godina žive zajedno te imaju četvero djece.

Prije ulaska u bračnu luku i prinove, Angelina navodno mora proći još jedan "test" susret s Bradovom bivšom suprugom Jennifer Aniston. Njih dvije se nisu vidjele otkad je Brad napustio Jennifer 2005. godine, a mediji su često pisali kako su u lošim odnosima te kako je Bradovo prijateljstvo s Jennifer uzrok trzavica u odnosu s Angelinom.

Dvije će se glumice, piše Entertainment Wise, sresti na spektakularnoj večeri uoči dodjele Oscara, na koju su pozvane kao posebne gošće.

"Jennifer zna da je izbjegavanje Brada i Angeline puno bolnije nego susret", rekao je prijatelj bivše supruge Brada Pitta medijima.