Hindu ceremonija 2011.
0

Angelina Jolie i Brad Pitt će se vjenčati u Indiji?

Sarajevo-x.com
Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: AP)
Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: AP)
Vjenčanje u Indiji na hinduistički način izgleda postaje sve popularnije. Nakon što su se u Indiji na ljubav zarekli pjevačica Katy Perry i Russel Brand, mediji tvrde da će isto to učiniti i slavni holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt.

O vjenčanju jednog od najpoznatijih parova na svijetu špekuliše se godinama. Angelina i njen partner Brad imaju šestero djece, neprestano ističu kako se vole i žive u predivnoj zajednici, no nikada nisu istakli da su spremni stati na "ludi kamen".

Ali, izgleda da bi se to moglo desiti. Nekoliko izvora bliskih Brangelini tvrde će se vjenčanje održati naredne godine u Jodhupuru u Radžastanu, indijskoj saveznoj državi.

Obred vjenčanja nadgledat će duhovni guru Ram Lal Siyag, utemeljitelj duhovnog pokreta Adyatma Vigyan Satsang Kendra.

Navodno, on je poznati glumački par upoznao u Americi i od tada je on njihov duhovni guru, Kako je istakao, on ih vodi na putu njihovog produhovljenja i omogućava im da pronađu duhovni mir i unutrašnju harmoniju uz pomoć siddha joge.

Informacije o vjenčanju lijepe glumice i rediteljice Angeline Jolie i njenog životnog partnera, ali i partnera na filmskom platnu, Brada Pitta nisu potvrđene.