Showbiz
100

Angelina ima samo 35 kilograma, slabo jede i mogla bi izgubiti djecu

Klix.ba
Zahtjev za razvod braka koji je u septembru podnijela Angelina Jolie očigledno nije još uvijek prežalila. Izvori bliski holivudskoj glumici navode kako se njeno stanje pogoršava te kako je na rubu obolijevanja.

"Angie nikako nije dobro. Ruke su joj nevjerovatno mršave i izgledaju kao čačkalice", navodi izvor dodajući kako glumica ima svega 35 kilograma.

Nakon podnošenja zahtjeva za razvod braka sa Bradom Pittom i nakon što su odbačene optužbe prema kojima se on sumnjiči za zlostavljanje njihovog sina, Angelina je počela sve manje jesti, a više konzumirati cigarete.

Pretpostavlja se kako bi njen nemar za vlastiti izgled i zdravlje mogao biti presudan u sudskoj odluci o dodijeljivanju skrbništva nad djecom.

Angelina želi potpuno starateljstvo nad djecom, dok bi Brad pristao na zajedničko.

Brad je zahvalio obožavaocima i prijateljima što su bili uz njega i vjerovali mu kada je bio optužen za zlostavljanje djeteta, ali i njega je dosta koštao rastanak od Angeline. Navodno je i on izgubio desetak kilograma težine.

Kada je Angie u pitanju, ona čupa kosu zbog nedavnih dešavanja te toliko slabo jede da je jednostavno pitanje dana kada će završiti u bolnici na infuziji.