Showbiz
0

Angelina i Jennifer zajedno ljetuju na Tahitiju

FENA
Jennifer i Angelina zakopale su ratnu sjekiru, popile par koktela, oduševile jedna drugu i sada luduju na Tahitiju. Brad je u panici, fanatično traži putovnicu i kameru, pa leti ženama.

Godinu dana nakon što joj je Angelina preotela voljenog Brada, Jennifer, koja nije od medija skrivala tugu zbog razvoda, pozvala je svoju suparnicu na ''čašicu razgovora''.

Niko, pa ni sam Brad, nije se nadao da će njihov susret ovako završiti. Ako su nekad i postojale neke razmirice među njima, sada je sve riješeno. Djevojke su se našle na piću i nakon par koktela nisu prestale dijeliti komplimente jedna drugoj. ''Ona je uistinu neodoljiva'', rekla je Jennifer. ''Ona je tako slatka, tako bi je štipala za obraze'', oduševljeno je izjavila Angelina.

Bradova bivša i sadašnja životna družica toliko su se svidjele jedna drugoj da su svoje oduševljenje morale sa svima podijeliti. Ali nisu stale samo na riječima.

Nove najbolje prijateljice zadnji put su viđene kako ulaze u avion za Tahiti. Koliko ostaju i što imaju u planu, nitko ne zna. Brad nije htio komentirati ovu iznenadnu promjenu odnosa među donedavno zakletim suparnicama, a njegov glasnogovornik je otkrio da Pitt ''fanatično po stanu traži putovnicu i kameru''.