Opuštanje nakon brojnih obaveza
0

Angelina i Brad na Šerbedžijinoj zabavi u Hollywoodu

Sarajevo-x.com
Rade Šerbedžija i Angelina Jolie
Rade Šerbedžija i Angelina Jolie
Unatoč brojnim obavezama koje joj je donijela pretpremijera filma ''U zemlji krvi i meda'', Angelina Jolie i njen partner Brad Pitt našli su vremena za malo opuštanja i to na hrvatskoj zabavi u Hollywoodu.

Dan prije Angelinine projekcije hrvatski reditelj Danilo Šerbedžija je članovima Akademije filmskih nauka i umjetnosti prikazao film "72 dana", koji je ovogodišnji hrvatski kandidat za Oscara.

Tri dana nakon tog događaja, mlađi Šerbedžija odlučio je napraviti zabavu za ekipu filma i prijatelje, na koju su pozvani i Angelina i Brad. Iako je malo ko vjerovao da će pored brojnih obveza slavni par uspjeti doći na zabavu, oni su se ipak pojavili i pokazali da nimalo ne pate od zvjezdanog statusa.

Duša zabave bila je pozorišna rediteljica Lenka Udovički, supruga Radeta Šerbedžije, a uz nju su vrlo brzo zaplesali i Angelina i Brad. U jednom trenutku Brad je zagrlio Angie i strastveno je poljubio nasred podija. Jedina osoba koja se te večeri dosađivala bio je njihov lični čuvar koji je besposleno sjedio na terasi, piše hrvatski magazin Gloria.