Showbiz
0

Amy Winehouse se vratila starim navikama

Sarajevo-x.com
Izmučena Amy Winehouse, koja je prošli mjesec provela dvije sedmice u rehabilitacijskom centru pokušavajući se "skinuti" s heroina, cracka, marihuane, alkohola i ko zna čega sve ne, vratila se starim navikama povjerivši prijateljima: "Ne mogu dalje".

Njen suprug Blake Fielder-Civil nalazi se u zatvoru i konzumira kokain, ecstasy, marihuanu i alkohol kako bi "lakše prošao" kroz emotivnu krizu, rekli su njegovi prijatelji koji su također otkrili kako Amy ima prijatelja koji joj je krijumčario drogu u londonsku rehabilitacijsku kliniku i to već prvu noć kada je došla.

Naime, bila je "čista" nešto manje od deset dana kako bi prošla na testiranju za droge jer je to bio jedini način da joj se odobri viza za Ameriku kak bi mogla prisustvovati dodjeli nagrada Grammy.

Jedan njen prestravljen prijatelj ispričao je kako su on, Amy i njihovi prijatelji prošle sedmice sjedili oko stola, te je u jednom trenutku Amy izvadila upaljač, počela si pržiti ruku te vrištala: "Moj život je čahura u odnosu na to kakav je bio. Ljudi mi nešto govore, a ja ih uopće ne čujem. Čini mi se kao da je cijeli svijet mrtvorođen. Boje više nisu tako sjajne i ljubav više nije tako stvarna. Ne znam više tko sam i osjećam se ukočeno. Rehabilitacija me pretvara u zombija bez emocija"

Tu cijelu situaciju njen je prijatelj prokomentirao riječima kako "Amyno ponašanje nikada nije tako osciliralo. Jedan je trenutak odlično, drugi se od muke valja po podu i vrišti kako ne može dalje", kazao je, naglasivši kako Amy smatra kako ju rehabilitacija pretvara u zombija bez emocija.