Skandalozna pjevačica
0

Amy Winehouse pokazala silikonske grudi

Sarajevo-x.com
Amy Winehouse, pjevačica poznata po skandalima, tučama sa mužem, konzumiranju narkotika i pijanstvima, pokazala je svoje nove silikonske grudi.

U ovoj godini, Amy se posvetila snimanju novog albuma na Santa Luciji sa producentom Salaamom Remije. Album se u javnosti očekuje tokom 2010. godine. U međuvremenu se vratila starim navikama, a pokazala je i svoje nove implatante.

Amy je rođena 1983. godine, a poznata je po svojim miksevima različitih muzičkih pravaca uključujući R&B, soul, jazz, r'n'r i ska. Amy je prepoznatljiva po svom karakterističnom vokalu.

Prvi album "Frank" izdala je 2003. godine. Album je doživio uspjeh i kod kritike i kod publike. Naredni album "Back to Black" donio joj je šest nominacija za Grammy i pet osvojenih nagrada čime je postala žena sa najviše nagrada tokom jedna noći i jedina Britanka sa pet Grammyja. Osvojila je i nagradu Brit.

Medijsku pažnju privlači i svojim ponašanjem nevezano za muziku. Bila je muza poznatog dizajnera Karla Lagerfelda. Njeni problemi sa drogom i alkoholom, kao i destruktivno ponašanje postali su meta tabloida. Njeno ponašanje prouzrokovalo joj je niz zdravstvenih problema koje su ugrozile njen život i karijeru.

Vezani članci