Maštala o djeci i školi pjevanja
0

Amy Winehouse nikada nije željela biti poznata

Sarajevo-x.com
U dokumentarnoj emisiji koja je emitirana na BBC radiju, prijatelji pokojne Amy Winehouse otvoreno su pričali o pjevačicinom životu.
Prijatelji su problematičnu pjevačicu, koja je preminula prije sedam dana pod još nerazjašnjenim okolnostima, opisali kao veoma velikodušnu osobu, koja nije željela biti slavna.

"Uvijek je u svojoj kući ljubazno dočekivala goste, a često je pozivala i svoje fanove. Bila je nesebična. Nije joj bilo stalo do novca ili bilo čega materijalnog", kazao je bivši stilista Alex Folden.

Da je imala šansu promjenila bi svoj način život. Voljela je mačke i djecu, a sve što je željela je da osnuje porodicu i otvori školu pjevanja. Preskupo je platila cijenu slave, ističu Amyjini prijatelji.

Njen bliski prijatelj Luke Mills kazao je da je bila veoma brižna i da je, tokom godina, podijelila veliki broj poklona i novca.

"Ona zapravo nikada nije bila zainteresirana za svijet slavnih. Više je željela da bude kućanica, da pjeva u barovima i ima djecu. Pozvala bi vas u svoj dom i napravila šoljicu čaja. To je Amy kakvu smo poznavali!", kazao je Zalon Thompson, njen prateći pjevač.