Showbiz
0

Amy Winehouse napustila rehabilitaciju zbog vize

Sarajevo-x.com
Britanska pjevačica Amy Winehouse susrela se sa službenicima američke ambasade u Londonu. Pjevačici je potrebna viza da bi nastupila na ovogodišnjoj ceremoniji dodjele nagrada Grammy.

Britanska pjevačica Amy Winehouse, koja se prošli mjesec prijavila u rehabilitacijski centar klinike Capio Nightingale u sjevernom Londonu, susrela se sa američkim službenicima na razgovorima o vizi koja joj je potrebna. Pjevačica je bila u pratnji oca i medicinske sestre.

Winehouse (24) trebala bi nastupiti na dodjeli nagrada Grammy u subotu u Los Angelesu , a i sama je nominirana za šest Grammyja, prenosi BBC.

Njezin glasnogovornik je izjavio da Amy još uvijek nije donijela odluku o nastupu.

Problematična pjevačica primljena je u kliniku Capio Nightingale 24. januara, nekoliko dana nakon što je u javnost procurio snimak u kojem navodno puši crack lulu.

Prilikom posjete američkoj ambasadi, Amy Winehouse izgledala je zdravije nego ikad, ali bi se dobijanje vize moglo biti otežano zbog njenih problema sa drogama. Prošlog oktobra uhapšena je i oglobljena u Norveškoj zbog posjedovanja marihuane.