Diler Tony Azzopardi tvrdi
0

Amy je kupila drogu u vrijednosti od 1.200 funti

Sarajevo-x.com
Tony Azzopardi
Tony Azzopardi
Londonski diler Tony Azzopardi je uzjavio kako je pjevačica Amy Winehouse noć prije svoje smrti kupila kokain i heroin, čija je vrijednost oznosila 1.200 funti.

Azzoparadija će policija ponovo ispitati zbog toga što je pjevačici pomogao da nabavi narkotike istoga dana kada je umrla. Diler (65), koji kaže da se sprijateljio sa Amy preko njenog bivšeg supruga Blakea Fieldera Civila, je izjavio da će dati sve od sebe da pomogne policiji kako bi otkrili šta se dešavalo sa Amy u posljednjim satima njenog života.

"Želim da njena porodica sazna šta se tačno dogodilo, želim im pomoći, ali sam zabrinut za svoju sigurnost", rekao je diler, prenosi Mirror.

Azzopardi je nešto prije ponoći dočekao Amy u jednom pubu, a onda je s njom, pošto je to od njega tražila, otišao kupiti drogu. Otišli su taksijem prema West Hampsteadu gdje ju je i kupila.

Amy je pronađena mrtva nekoliko sati poslije toga, ali policija nije pronašla drogu u njenom stanu.

No, njeni roditelji i dalje tvrde kako ke ona umrla usljed srčanog udara, te da se dobro oporavljala od alkohola i droge, ali da njeno tijelo nije moglo podnijeti tako naglu promjenu. Njen otac kaže kako je uvjeren da je ona večer prije smrti bila u kući i svirala bubnjeve.