Showbiz
0

Amir Khan odbio fotosession sa Naomi Campbel

FENA
Amir Khan, boksački prvak Commonwealtha u kategoriji do 60 kg, nije prihvatio fotografiranje za duplericu Voguea s Naomi Campbell. Mladi, 20-godišnji boksač Khan, koji je pobijedio u svih 13 dosadašnjih borbi, dobio je ponudu koju bi, vjerojatno, prihvatilo 99 posto muškaraca: fotosession za duplericu Voguea s Naomi Campbell.

Međutim, prvak Commonwealtha odbio je ponudu, jer ne želi remetiti koncentraciju uoči sljedeće borbe koja ga očekuje protiv Scotta Lawtona u Nottinghamu 6. oktobra.

"Naomi je jedna od najfotografiranijih žena svijeta i bilo bi odlično susresti se s njom. Međutim, termin predviđenog zajedničkog fotografiranja bio bi preblizu mojoj najvažnijoj profesionalnoj borbi u karijeri, a boks je uvijek na prvom mjestu", rekao je Khan.

"Doista sam zahvalan na takvoj ponudi. Ali, jedino na što sada želim misliti su treninzi i pobjeda u tom meču. Možda bismo mogli obaviti fotografiranje nekom drugom prilikom. Ili, ukoliko bi Naomi bila ljubazna doći u Nottingham, pobrinuo bih se da dobije najbolje mjesto u dvorani", dodao je.