Showbiz
186

Američki mediji pišu o druženju Selene Gomez sa "zgodnim muškarcem"

Klix.ba
Otkako je na društvenim mrežama osvanula fotografija američke pjevačice Selene Gomez i bh. reprezentativca Sejada Salihovića u Dubaiju, američki mediji dali su se u potragu za "zgodnim muškarcem u Seleninom društvu".
Portal Hollywoodlife danas je imao tekst naslovljen "Ko je zgodni misteriozni muškarac sa Selenom Gomez", a kasnije i priču da je riječ o poznatom nogometašu Sejadu Salihoviću.

"Selena Gomez je definitivno flertovala tokom novogidšnjeg putovanja u Dubai. Posljednji zgodni dečko s kojim je viđena je Sejad Salihović, 30-godišnji nogometaš Hoffenheima", piše Hollyeoodlife i dodaje da su se njih dvoje kvalitetno družili u Dubaiju.

Američki portal piše i da je Sejad iz Bosne i Hercegovine, te da je početkom 90-ih odselio u Njemačku. Također pišu da je poznat po "ubojitom udarcu ljevicom" i da ima impresivan broj fanova na Twitteru - 24.000.

"Sejad se čini kao momak kojem je jako bitna karijera, a poznat je po tome što se voli zabavljati. Baš takav muškarac je potreban Seleni", piše Hollywoodlife koji je čak pokrenuo anketu s pitanjem da li bi se Selena trebala zabavljati sa Sejadom.

Za sada je većina odgovorila "da".