Pati za bivšim
3

Amanda Seyfried ostavila Josha Hartnetta

Klix.ba
Amanda Seyfried je ponovo slobodna za udvarače. Glumica i njen kolega Josh Hartnett prekinuli su vezu nakon što su zajedno bili oko četiri mjeseca, pišu tabloidi.

Izvor blizak glumici je navodno za Daily Mail rekao kako ona još uvijeg gaji osjećaje prema Dominicu Cooperu, kolegi koji je s njom glumio u filmu “Mamma Mia”.

“Ona se mnogo trudila da se što ćešće viđa sa Hartnettom, kad god je mogla i kad su joj obaveze dozvoljavale, ali zaista nije išlo. Odlučila je da prekine vezu”, rekao je izvor blizak glumici.

Glumica je nedavno prokometarisala da ne voli često mijenjati momke, odnosno da nije promiskuitetna i ne voli promiskuitet.

“Užasavam se promiskuiteta. Ne volim da se upuštam u nešto za šta ne osjećam da je to to i nešto što istinski ne želim. Užasavam se toga da budem s nekim u vezi, ako to istinski ne želim. Trenutno mi je prihvatljivo da pored mene nema ničijeg golog tijela. Pored mene je samo moj pas" rekla je glumica te dodala kako ima osjećaj da će sljedeći muškarac s kojim bude u vezi biti i čovjek s kojim će imati djecu.