Ne želi ponoviti neuspjeh
0

Alec Baldwin: Moj brak s Hilarijom će imati prioritet nad karijerom

Klix.ba
Alec Baldwin
Alec Baldwin
Glumac Alec Baldwin je odlučan da učini sve kako bi njegov drugi brak uspio. Zbog toga će svoju vezu sa instruktoricom joge Hilarijom Thomas staviti ispred karijere.

Baldwin smatra da je njegov prvi brak sa glumicom Kim Basinger bio pod velikim pritiskom zbog njihovih radnih rasporeda te zbog toga želi da njegov drugi brak bude drugačiji.

"Želim da ovog puta bude drugačije. Kada sam bio mlađi, bio sam u braku sa veoma uspješnom ženom. Kada ste oboje u ovom poslu, znate da iza jednog filma odmah dolazi drugi. Isto vam je sa cigaretama. Morate da uzmede drugu odmah poslije prve. Iako znate da to nije u redu, postoji taj obeshrabrujući, nadmoćniji prioritet koji vas odvede daleko na duži vremenski period. Sada sam sa nekim ko nije u ovom poslu i ovoga puta želim drugačiji život. Želim da bude normalnije", kazao je Baldwin za magazin Total Film.

O svom braku sa Basinger, koji se završio 2002. godine, Baldwin je rekao: "Ukoliko biste mogli uzeti sat i mjeriti koliko smo vremena proveli zajedno u privatnosti, vidjeli biste da je to zastrašujuće malo. Previše energije smo ulagali u posao. Radite najbolje što možete sve vrijeme, ali brak mora biti prioritet".