Argentinka je prelijepa
0

Al Pacino predstavio 40 godina mlađu djevojku

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Jasno je zašto holivudsku ikonu Al Pacina (71) posljednjih dana krasi širok osmijeh. Zvijezdu kultnog Kuma usrećila je njegova prelijepa djevojka, Argentinka Lucila Sola, koja je čak 40 godina mlađa od slavnog glumca. Javnosti su se ovog puta predstavili u New Yorku.

Odjevena u lila haljinu, prelijepa brineta čvrsto je držala ruku oronulog glumca. Lucila je vjerovatno potaknula "mladalačku stranu" kod Pacina, koji je na glavu stavio crnu traku, prenio je Daily Mail.

Lucila je glumila u nekoliko filmova na španskom jeziku, a Pacina je srela na snimanju filma Wilde Salome, kad joj je bio reditelj. Ona govori četiri jezika i ima kćerku, Camilu, koja živi s njom i Pacinom u Los Angelesu.

Par je izašao u javnost u aprilu prošle godine, ali su potom izvijestili da su se razišli. Nešto ih je, očito, ponovo spojilo.

Iako se Pacino nikad nije oženio, on je otac troje djece. Ima kćerku Julie Marie (22), sa profesoricom glume Jan Tarrant, te desetogodišnje blizance, sina Antona Jamesa i kćerku Oliviu Rose, sa glumicom Beverly D'Angelo.