Plaća je 15.000 funti mjesečno
0

Adele više ne želi živjeti u malim stanovima, iznajmila je vilu

Sarajevo-x.com
Pjevačica Adele Adkins je odrasla sama s majkom i uglavnom su živjele u malim stanovima u Londonu. Čak i nakon rekordne prodaje albuma, Adele je ostala živjeti s mamom Penny u malom stanu. No, to se ove sedmice promijenilo.

Prvo je dobila šest Grammy nagrada prije nekoliko dana, a onda je sebe nagradila prelijepom kućom. S toliko novca i u dobi od 23 godine bilo joj je i vrijeme. Premda joj neće trebati sav taj prostor, Adele sada živi u kući koja ima deset spavaćih soba.

Imanje na koje se Adele doselila ima još i dva bazena, jedan unutar kuće i jedan vani, tu su i teniski tereni, kao i zemljište koje pripada kući.

Svoj novi "trofej" Adele je predstavila u emisiji Andersona Coopera, doajena američke televizije.

Podsjetimo da je Adele djevojka koja se na muzičkoj sceni pojavila prije nekoliko godina. U svojim pjesmama uglavnom opisuje ljubav i tugu za dečkom s kojim je prekinula vezu i koji ju je inspirisao za predivne pjesme u kojima danas uživamo. Adele svakako može zahvaliti i toj nesretnoj ljubavi za vilu u kojoj danas živi. 23-godišnja pjevačica je odrasla bez oca i u intrevjuu o svom problematičnom djetinjstvu jednom je rekla: "Ako ga ikada sretnem, pljunut ću ga".

Adele je inače rođena u Tottenhamu i kaže da je prošla kroz teško djetinjstvo. Međutim, sada je ponosno predstavila kuću koju iznajmljuje i za koju mjesečno može izdvojiti 15.000 funti. Kuća je također samo pola sata vožnje udaljena od Brightona, odnosno kuće njenog momka Simona Koneckija.

Inače, vila koju je Adele iznajmila bi, u slučaju da se prodaje, koštala oko šest miliona funti, a 2004. godine je prodana za 1,8 miliona funti. Sagrađena je krajem 19. stoljeća.